Mengapa anda perlu membeli di Anep Enterprise???
Perniagaan berdaftar dengan SSM bernombor 002099558-P
Jimat masa. Tidak perlu ke kedai.
Jimat petrol kenderaan. Hanya tunggu di rumah.
Jimat tenaga. Boleh buat kerja lain sementara menunggu.
Jimat wang. Tiada kos petrol. Tiada cukai/GST. Tiada kos tersembunyi.
Barang sampai terus ke pintu rumah anda.
Kualiti terjamin. Puas hati membeli.
100% IMP (Islamic Manufacturing Practice). Halal dan tanpa was-was.
Dibuka 24 Jam, setiap hari selagi ada rangkaian internet.
Mesra pelanggan.

Iklan Utama [RM1 / hari]
anep-enterprise

Sunday

Testimoni

Ringkasan dari semua Testimoni

SebelumSelepas
Pelajaran merosot, lesu dan kurang bermaya, kurang tenaga untuk belajarSemakin cerdas, keputusan peperiksaan meningkat, bertambah tekun dan rajin belajar
Rasa malas ke sekolahRasa lebih ceria
Pemalu dan tidak pandai bergaul dengan orang lainMudah bergaul dgn rakan-rakan di sekolah
Penat dan letih pulang dari kerja, silau ketika memandu.Lebih bertenaga ke tempat kerja dan tiada masalah memandu lama, mata bertambah lebih terang.
Mengidap asmaTidak perlu lagi menggunakan inhaler, lendir banyak keluar
Mengalami selsema dan bersin yang teruk di waktu pagiTiada lagi bersin dan selsema di waktu pagi, lebih ceria dan cergas
Mengalami gatal-gatal apabila bermain, alahan gigitan nyamuk, menjadi merah apabila digaruTidak ada lagi gatal dan alahan
Mengalami kemalangan dan 50% kaki melecur akibat terbakar, mengeluarkan air bias dan nanah dan disarankan doktor untuk buat pembedahanLuka cepat sembuh, tidak perlu jalani pembedahan
Anak tidak mendengar kataSenang mendengar arahan dan membantu kerja-kerja di rumah
Mangalami resdungPenyakit resdung berkurangan
Anak selalu mengeluarkan air liur tanpa sedarMampu mengawal air liur


Boleh menjawab semua soalan UPSR dengan mudah dan senang.
Membantu menerima pelajaran yang diajar oleh guru. Dianugerahkan sebagai tokoh pelajar.
Mendapati lebih bertenaga, masalah sakit-sakit perut telah tiada dan perjalanan haid mula teratur. .
Tidur lebih nyenyak, lebih ketara dan kebas-kebas di tapak tangan telah tiada.
Berumur 59 tahun, tiada lagi sakit-sakit badan dan amat bertenaga.
Berumur 66 tahun, sakit lutut berkurangan dan batuk-batuk telah hilang. Bacaan darah tinggi terkawal.
Senang bangun tepat waktu Subuh. Bangun dengan cergas setiap pagi.
Kulit muka yang berjeragat dan badan menjadi lebih halus.
Dapat menumpu pelajaran di dalam kelas.
Mudah menghafal ayat-ayat lazim dan surah Yasin.
Batuk berkurangan dan tekak agak selesa.
Tidak mengantuk di sekolah dan tumpuan semakin baik.
Lawas apabila membuang air.
Tidur lebih nyenyak dan dengkuran semasa tidur berkurangan.Anak pertama saya, Athirah baru-baru ini telah mendapat 5A di dalam peperiksaan UPSR. Alhamdulillah saya panjatkan kesyukuran ke hadrat ALLAH swt dan terima kasih yang tidak terhingga kepada pengasas produk Smartcoco A+ dan Jus Al-Khaira.

Anak saya ini merupakan seorang pelajar yang keputusan peperiksaannya selalu agak tidak konsisten. Semasa ujian gerak gempur yang diadakan di sekolah, dari 4 kali ujian sebanyak 2kali beliau mendapat 4A1B dan 2 kali juga mendapat 5A. Begitu juga dengan tahap keyakinan beliau di mana biasanya semasa peperiksaan, perasaan gemuruhnya mengatasi konsentrasinya untuk menjawab dan biasanya bila disemak jawapannya, saya dapati beliau selalu membetulkan pilihan jawapan kali ke 2 walaupun jawapan pertama beliau adalah yang betul.

Alhamdulillah, dalam tempoh tiga minggu atas saranan kawan, saya dengan intensifnya telah memberikan anak saya ini minuman Smartcoco A+ dan Jus Al-Khaira setiap hari pagi dan malam. Pada awal pemakanannya saya dapati dia agak mengantuk tetapi itu hanya untuk tempoh 3 hari sahaja. Sebagai seorang ibu, semestinya saya mendoakan yang terbaik untuk anak-anak dan sepanjang tempoh peperiksaan UPSR berjalan hanya ALLAH sahaja yang tahu tentang perasaan saya di mana saya amat khuatir tentang gemuruh dan kelalaiannya nanti.

Alhamdulillah, setiap hari saya bertanyakan kepada beliau tentang perasaannya dan jawapannya ialah beliau rasa tenang dan yakin dengan jawapan yang dijawab. Akhirnya, saya amat yakin dengan produk ini di mana ianya amat membantu anak saya untuk lebih yakin dan tenang hingga mendapat keputusan yang saya dan suami harapkan. Doa dan harapan saya semoga anak-anak saya yang lain juga boleh mengikuti jejak langkah kakaknya. INSYALLAH.

Pn Hamidah,Masjid Tanah, Melaka.
**********

Anak saya mengalami satu kemalangan yang mengakibatkan 50% kakinya melecur akibat terbakar. akibat kemalangan ini kakinya mengeluarkan gelembung air bisa dan bernanah. anak saya diarahkan oleh doktor untuk menjalani satu pembedahan membuang nanah. Namun, berkat usaha saya dengan memberi minum Smartcoco A+ dan jus Al-Khaira secara intensif telah menyebabkan keadaan luka anak saya cepat sembuh dan apa yang menakjubkan dia tidak perlu menjalani pembedahan yang dijadualkan memandangkan keadaan nanah sudah kering. Saya juga telah menyapukan jus al-Khaira ini di atas luka yang dialami sebagai salah satu insiatif untuk membantu mempercepatkan penyembuhan.


Alhamdulillah usaha saya berjaya, luka anak saya semakin kering, dan anak saya tidak perlu banyak bergantung kepada ubat doktor. walaupun anak mengalami trauma kesakitan, namun dia tenang dan yakin mungkin inilah kesan positif dari minuman smartcoco A+ dan jus al-Khaira.

Puan Rosniza
**********

Saya Nur Hidayah, merupakan pelajar Sek Kebangsaan Jasin, saya adalah pelajar top 2 di sekolah ini, bergiat aktif dalam kokurikulum. pernah ditawarkan ke kolej yayasan saad tetapi tidak melepasi kriteria diperlukan.

Bagaimanapun saya tetap tidak putus asa dan mengamalkan Smartcoco A+ sebagai minuman harian untuk membantu saya menerima pelajaran diajar oleh guru dengan sepenuhnya.

Alhamdulillah, berkat doa ibu bapa dan amalan minuman Smartcoco A+, kecemerlangan saya terus digilap, saya dianugerahkan tokoh pelajar di sekolah agama kerana berjaya mendapat 8A dalam peperiksaan dan di sekolah harian saya mendapat keputusan UPSR 5A.

Kecemerlangan ini dibantu dengan minuman berkhasiat Smartcoco A+ yang terbukti berkesan mencerdaskan minda. Kini saya lebih bersedia untuk mengekalkan kecemerlangan saya di tingkatan 1.

Nor Hidayah, Jasin
**********

Assalamualaikum. Syukur ke hadrat Allah subhanahu wa taala kerana dengan keizinannya anak saya berjaya dengan cemerlang dalam UPSR 2009 dengan mendapat 5A. Apa yang saya ingin kongsikan di sini ialah saya memberikan anak saya minum smart coco A+ setelah mendapat maklumat dari radio IKIM.com. Terus saya dapatkan produk tersebut sebanyak 2 kotak. Alhamdulillah anak saya diberikan produk ini sebulan sebelum menghadapi UPSR dan hasilnya anak saya menyatakan bahawa dia boleh menjawab semua soalan dengan mudah dan senang. Terima kasih sekali lagi.

Puan Nurul Hudaa, Nilai Impian
**********

Anak saya yang ketiga darjah lima pada mulanya pelajaran merosot dan dia terasa lesu dan kurang bermaya apabila balik dari sekolah keletihan kekuangan tenaga untuk belajar tapi selepas menggunakan 2 kotak Smart Coco ternyata banyak berbeza ya semangkin cerdas keputusan peperiksaannya meningkat bertambah tekun dan rajin belajar satu peningkatan yang mendadak.

Dan anak saya yang keempat pula alahan kepada gigitan nyamuk menjadi merah dan gatal-gatal apabila di garu menjadi merah dan parut hitam setelah mengambil Smart Coco sebanyak 2 kotak ternyata amat berkesan.

Saya sekeluarga akan terus mengambil Smart Coco bagi kebaikan pelajaran dan kesihatan kini sekarang mendaftar menjadi pengedar bagi menjana pendapatan tambahan serta membantumegembangkan produk yang baik ini.

En Ngah, Sg Tiram

**********


home