Mengapa anda perlu membeli di Anep Enterprise???
Perniagaan berdaftar dengan SSM bernombor 002099558-P
Jimat masa. Tidak perlu ke kedai.
Jimat petrol kenderaan. Hanya tunggu di rumah.
Jimat tenaga. Boleh buat kerja lain sementara menunggu.
Jimat wang. Tiada kos petrol. Tiada cukai/GST. Tiada kos tersembunyi.
Barang sampai terus ke pintu rumah anda.
Kualiti terjamin. Puas hati membeli.
100% IMP (Islamic Manufacturing Practice). Halal dan tanpa was-was.
Dibuka 24 Jam, setiap hari selagi ada rangkaian internet.
Mesra pelanggan.

Iklan Utama [RM1 / hari]
anep-enterprise

Monday

Smart Sweet A+


Harga RM24 sekotak
Isi 90 biji
Aturan Makan Disyorkan 1 biji pagi sebaik bangun dari tidur dan 2 biji sebelum tidur
Kos Penghantaran PERCUMA parcel atau RM6 PosLaju

Suatu formulasi sebatian kismis diperkaya dengan nutrien Homeopathy dan neutrien biokimia. Sebatian ini dalam bentuk tablet kunyah, sangat sesuai diambil sebelum tidur di waktu malam atau di waktu pagi. Gunakan 3 serangkai bersama Smart Coco A+ dan Jus Al Khaira untuk impak dan keberkesanan yang lebih ketara.

Nutrien Homeopathy (garam tisu bio-kimia) berkhasiat membantu membekalkan tubuh serta sistem saraf dengan mikro-mineral utk mengimbangi kekurangan yg sering berlaku dalam sisitem tubuh kita. Menurut pakar kajian, bio perubatan keadaan cuaca dan suhu alam sekitar kini memberi impak yg besar terhadap kesihatan manusia. Dalam keadaan begini,tubuh badan dan kesihatan kita cepat terjejas dan kehilangan garam mineral. Ini akan menyebabkan kita mengalami stress, letih dan terkena penyakit atau virus di sekeliling. Oleh itu, Smart Sweet A+ sangat perlu kerana dapat membantu menambahkan semua garam mineral yang hilang itu,sekaligus dpt mengurangkan masalah-masalah tersebut. Tablet kunyah ini boleh diamalkan untuk jangkamasa panjang kerana ia bersifat makanan sampingan.

Baik membantu:
1. Memberi tenaga kepada sistem saraf (minda). Otak beratnya antara 2-3 paun sahaja tetapi hampir 21% kandungan oksigen dalam tubuh adalah untuk ke otak.
2. Mengawasi masalah stres.
3. Mengatasi masalah gugup, cemas, gementar. Masalah gugup, gementar boleh mengganggu daya tumpu, daya ingat dan juga boleh melemahkan daya keyakinan diri.
4. Membantu mengimbangi peredaran darah ke sistem minda.


home